OBVESTILO STARŠEM IN DIJAKOM - SPREMEMBA ŠOLSKIH PRAVIL OCENJEVANJA ZNANJA

Spoštovane dijakinje in dijaki, spoštovani starši in skrbniki!

Obveščam vas, da smo na podlagi Sklepa o organizaciji pouka in ocenjevanju znanja dijakov v šolskem letu 2020/21, ki ga je 26. 11. 2020  izdala ministrica za izobraževanje znanost in šport, na šoli prilagodili Šolska pravila ocenjevanja znanja. Prilagojena šolska pravila začnejo veljati v petek, 4. 12. 2020, in so objavljena na spletni strani šole (zavihek Dijaki in starši - Pravilniki).

Po Sklepu ministrice bo v letošnjem šolskem letu samo eno ocenjevalno obdobje, temu pa so prilagojena tudi Pravila in načrti ocenjevanja, s katerimi bodo dijake seznanili profesorji.

Smo že globoko v drugem mesecu izobraževanja na daljavo. Gotovo si vsi želimo, da bi se čim prej vrnili v šolo. Zato apeliram na vse, da naredimo za dosego tega cilja vse, kar lahko in kar je v naši moči. To storimo z upoštevanjem vseh ukrepov, v pomoč pa je tudi aplikacija Ostani zdrav, ki si jo naložite, v kolikor to še niste.

Spoštovane dijakinje in dijaki!

Prepričana sem, da šolske obveznost tudi na daljavo vestno opravljate. To potrjujejo tudi izjave vaših profesorjev.

Spoštovani starši in skrbniki!

Še naprej vzpodbujajte svoje otroke in ostanite povezani s šolo. V svojem imenu in v imenu vseh zaposlenih se vam zahvaljujem za podporo, ki jo dajete našim dijakom.

 

Ostanimo še naprej zdravi in medsebojno povezani.

 

Lepo vas pozdravljam.

 

Vida Hlebec, prof.

Ravnateljica Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije