GRMSKI DIJAKI V PRIČAKOVANJU PRAZNIKOV

Mesec december velja za  mesec veselja, pričakovanj in praznovanj, zato smo v zadnjih tednih še toliko bolj občutili nenavadno situacijo, v kateri smo se znašli. Vsi pa se neprestano trudimo ostati povezani. Na različne načine si sporočamo, da mislimo drug na drugega. Nočemo sprejeti te »nove normalnosti« in se še vedno oklepamo lastnih prazničnih navad in slovenske tradicije, čeprav le-te prilagajamo razmeram in priporočilom. Bolj cenimo napisano besedo, lepe želje, pozdrav iz daljave ter topel dom. Navadna pošta že dolgo ni bila tako dejavna!

Z dijaki smo si tudi v danih razmerah želeli pričarati praznično vzdušje. Delili smo lepe misli in si izmenjavali ideje pri okraševanju ter ustvarjanju sladkih dobrot in voščilnic. Ob poslušanju božične pravljice Žige X. Gombača Snežinka Debelinka so nekateri preizkusili svojo kreativnost in napisali svoj zaključek zgodbe.

Premislite tudi sami o kakšni malenkosti, ki jo lahko naredite in za katero veste, da bo prišla prav vašemu najbližjemu in mu narisala nasmeh na obraz. 

Lepe božično-novoletne praznike ter optimistično, svobodno in kreativno leto 2021 vam želijo dijaki 1. g, 1. h, 2. d, 3. d, 3. e ter Neva Vrčko Novak.