Sadni prigrizek

TURIZEM, PREVOZI, AVTOŠOLA PRAH SEVNICA, ANTON PRAH s.p.
Naselje heroja Maroka 29, 8290 Sevnica
www.avto-prah.si

Projekt: Sadni prigrizek s sporočilom slovenske dediščine
Projektna e-pošta: sadni.prigrizek@gmail.com

Sevnica, 1. 10. 2018

Spoštovani!

V podjetju Turizem, prevozi, avtošola Prah Sevnica, Anton Prah s. p. se razvija projekt »Sadni prigrizek s sporočilom slovenske dediščine«, pri čemer gre za razvoj sadnega prigrizka, narejenega izključno iz sadja neškropljenih travniških sadovnjakov. Cilj projekta je razviti tehnološki proces izdelave sadnega prigrizka iz svežega sadja v obliki „sadnega usnja“ iz sadja slovenskih neškropljenih travniških sadovnjakov in kot slovenski turistični spominek ali poslovno darilo ter ga plasirati na trg. Sadni prigrizek je lahko odlično nadomestilo otrokom kot sladica, prigrizek za v torbico za na pot, vmesni prigrizek med delovnim časom in podobno. Projekt je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske Unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Vsebino si lahko ogledate tudi na https://www.facebook.com/sadni.prigrizek/

 

V ozadju sadnega prigrizka bo zgodba, ki bo nagovarjala potrošnike k nakupu. Zgodba bo morala biti zelo zanimiva, privlačna, inovativna, naravna, božajoča, preprosta, prikupna.

 

Vabimo vas, da ustvarite svojo zgodbo o našem sadnem prigrizku s sporočilom slovenske dediščine in sodelujete na natečaju. Vaše zgodbe (do 300 besed, pisava Calibri 11, presledek enojno), pričakujemo do 7. 11. 2018 na naslov Turizem, prevozi, avtošola Prah Sevnica, Anton Prah s. p., Naselje heroja Maroka 29, 8290 Sevnica s pripisom »Natečaj za zgodbo iz narave na temo travniški sadovnjaki)« in na e-pošto sadni.prigrizek@gmail.com kjer smo vam na voljo tudi za morebitna vprašanja.

Če pa bi pred tem želeli okusiti sadni prigrizek, da boste lažje ustvarili privlačno in mamljivo zgodbo o njem, pa prav tako vabljeni, z veseljem vam ga bomo predstavili in tudi okusili ga boste lahko ter podali svoje mnenje o njem – pišite nam in dogovorili se bomo. Vsebino zgodbe s potrebnimi drugimi podatki vpisujete v obrazec, ki je v priponki.

 

Odprite svoj um in domišljijo in ustvarite zgodbo, ki bo prepričljivo vabila k nakupu prigrizka, da se bo kupec na podlagi zgodbe prav gotovo odločil za nakup sadnega prigrizka s sporočilom slovenske dediščine.

 

Zgodbe bo pregledala in analizirala strokovna komisija. V skladu z vsebino projekta »Sadni prigrizek s sporočilom slovenske dediščine« bo izbrala vsebini primerno najboljšo zgodbo, ki se bo uporabljala v promocijske namene sadnega prigrizka. Najboljši ustvarjalci zgodb bodo prejeli priložnostna darila kot so splavarjenje po Savi v organizaciji KTRC Radeče, turistično vodenje po Novem Mestu in različnimi jabolčnimi izdelki, ki jih bo prispeval Grm Novo Meto ter majicami Skrbno z gozdom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Rezultati bodo do 15. 11. 2018 objavljeni na spletni strani http://www.avto-prah.si/projekt-sadni-prigrizek-s-sporocilomslovenske-de....

 

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Anton Prah, Direktor

Priloge:

  • Prijavnica na natečaj
  • Splošni pogoji sodelovanja
Priložene datoteke::