VABILO NA DAN ODPRTIH VRAT

Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija vabi vse učence osnovnih šol, otroke v vrtcih ter vse ostale na že tradicionalni dan odprtih vrat, ki bo pod geslom »ZA BISTRO GLAVO V NARAVO« potekal v četrtek, 26. septembra 2019, od 9. do 16. ure, na Sevnem 13 v Novem mestu. Letošnja osrednja tema so »rastline okoli nas«.

Dan odprtih vrat je namenjen vsem otrokom in učencem, ki si lahko dogajanje ogledajo oz. sodelujejo bodisi v organizaciji osnovne šole ali vrtca bodisi v spremstvu svojih staršev oz. skrbnikov. Prosimo Vas, če otroke in starše  oz. skrbnike seznanite s to možnostjo.

Delavnice in predstavitve izobraževalnih programov so namenjene učencem 7., 8. in 9. razredov in bodo potekale v dopoldanskem času po predhodni prijavi, vsi ostali pa imajo možnost ogleda razstav in raznih praktičnih prikazov.

Pripravili smo ponudbo različnih delavnic in prijavnico. Prosimo Vas, da glede na interes učencev oz. otrok izpolnite prijavnico in nam jo pošljete po elektronski pošti na naslov anica.mozina@guest.arnes.si, po klasični pošti na naslov zavoda ali po faxu 07/39 34 710 najkasneje do četrtka, 19. 9. 2019.

Za vsa dodatna pojasnila se obrnite na go. Anico Možina, tel. št. 07 39 34 717.

Veselimo se Vašega obiska in Vas lepo pozdravljamo.

Ravnateljica:
Vida Hlebec, prof., l. r.

 

Priložene datoteke: