Tradicionalni decembrski dobrodelni bazar na Kmetijski šoli Grm in biotehniški gimnaziji

Dijaška skupnost Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije je tudi letos, že trinajsto leto zapored, priredila decembrski dobrodelni bazar, ki je potekal v sredo, 6. decembra 2017, v prostorih šole, na Sevnem, pod Trško goro.
 
Mesec december smo na naši šoli pričeli s prav posebnim praznovanjem, saj smo 6. decembra priredili, zdaj že tradicionalni, dobrodelni bazar.
Na bazarju so s svojimi izdelki sodelovali dijaki Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije ter študentje Višje strokovne šole, posebej pa se je predstavil tudi Dijaški dom. K dobrodelni akciji so s svojimi dobrotami prispevali tudi člani društva Grmčani ter zaposleni, z izdelki na svoji stojnici. Obiskovalci so lahko nakupovali raznovrstne okraske za jelko, pletene izdelke, praznične namizne aranžmaje, adventne venčke, nakit, voščilnice, izdelke iz lesa, posladkali pa so se lahko tudi z izvrstnimi domačimi piškoti, vaflji in božično kavo.

Osrednji dogodek bazarja je bila glasbena prireditev, z naslovom Ljubezen, v kateri so sodelovali dijakinje in dijaki šole, pod mentorstvom profesoric Rebeke Pirnar in Alenke Prem.

Zelo smo zadovoljni tudi z izkupičkom bazarja, ki je letos znašal 1500 evrov. Zbrana sredstva bodo tudi v letošnjem letu namenjena pomoči najbolj potrebnim dijakom naše šole.
 
Hvala vsem, ki ste nam s svojim prispevkom pomagali uspešno izpeljati to dobrodelno akcijo.