|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA

Koledar dogodkov
P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
ERASMUS
PRIJATELJI - POVEZAVE

MENTORJI.SI
AGRA - kmetijsko-živilski sejem
www.facebook.com/grmnm

Nahajate se tukaj

  Ravnateljičin nagovor

  Drage dijakinje, dragi dijaki!
  Na naši šoli je danes praznično vzdušje, saj so se na novo odprla šolska vrata; pričelo se je novo šolsko leto. Za dijakinje in dijake, ki ste danes prvič sedli v klopi naše šole, je to gotovo nov začetek, pomembna prelomnica. Zapustili ste znano osnovnošolsko okolje in vstopili v neznano, novo. Želim, da bi bil za vas nov začetek prijeten in vzpodbuden, da bi se na šoli dobro počutili, da bi v sošolcih našli dobre prijatelje, prav tako pa tudi v profesorjih. Želim, da bi bili odnosi odprti in vzpodbudni, da se bo lahko razvila vaša ustvarjalnost. Dijakinje in dijaki, ki ste ponovno sedli v klopi naše šole, želim, da bi znali biti prijazni in odprti do novih dijakov, da bi jim pomagali razreševati njihove težave in stiske. S prijaznostjo, pripravljenostjo pomagati, s tovarištvom boste predvsem krepili sami sebe, drugim pa boste v pomoč in veselje. Drage dijakinje in dijaki, želim vam, da bi bilo celo šolsko leto tako sončno kot prvi šolski dan, da bi sonce sijalo v vaših srcih in preko vas tudi v naši šoli.

  Spoštovane sodelavke in sodelavci,
  vstopili smo v novo šolsko leto. Želim vam, da bi znali izžarevati veselje in zadovoljstvo ob opravljanju zahtevnega, a lepega in plemenitega poklica. Na mlade generacije prenašate znanje in vrednote, jim odpirate vrata v široko polje znanja, spretnosti, veščin in življenja. Prepričana sem, da boste svojo vlogo odlično opravljali, da bodo dijaki ponosni na vas, svoje učitelje, da boste ob posredovanju znanja znali graditi tople medsebojne odnose in dijake opogumljati ob njihovih stiskah. Želim vam veliko pozitivne energije, veselja in uspehov v novem šolskem letu.

  Spoštovani starši in skrbniki!
  Novo šolsko leto pomeni tudi za vas nov začetek. Pomeni nove skrbi, pa tudi mnoge nove radosti. Vaši srednješolci potrebujejo v vas oporo za svoje skrbi in težave, pa tudi zato, da skupaj z njimi spremljate njihove uspehe.
  Veseli bodo vašega tesnega sodelovanja s šolo, spremljanja razvoja šole, vaših vzpodbud in podpore.
  Ravnateljica, Vida Hlebec